Hierbij kunnen inlegzolen jou helpen

Hielspoor is niet fijn om te hebben. Vaak geeft het vooral in de ochtend een stekende en felle pijn in de hielen van je voeten. Na een tijdje neemt de pijn dan gelukkig af, maar na een tijd te hebben stilgezeten, komt het weer terug. Als je hielspoor niet op tijd behandeld, door bijvoorbeeld zolen aan te schaffen, dan kan de pijn alleen nog maar erger worden en vaker voorkomen. In deze tekst gaan wij jou uitleggen wat de voordelen zijn van hielspoor zolen en waarbij deze kunnen helpen. Via websites, zoals http://skystep.nl/ kun je kijken voor de inlegzolen.

 

De voordelen van de inlegzolen

Als jij klachten aan je voeten ervaart, dan kunnen inlegzolen helpen bij deze klachten. De zolen waar wij het in deze tekst over hebben, hielspoor zooltjes, zijn voor klachten aan je hielen, voor je achillespezen, enkels die niet stabiel zijn en platvoeten. Door hielspoor zolen in je schoenen te stoppen kan er direct al demping gegeven worden. De zolen die standaard in schoenen zitten geven namelijk weinig stabiliteit en zorgen voor weinig tot geen demping, waardoor je geen steun krijgt. De demping in de zolen voorkomen verdere ontstekingen en verlichten de pijn aan je voeten.

 

Wanneer moet ik de zolen dragen?

Als je spieren ontstoken zijn, dan is het goed om langs te gaan bij een fysiotherapeut. Deze kan jou helpen om de pijn te verlichten en de ontstekingen zo snel mogelijk te verhelpen. Het dragen van inlegzolen kan de pijn ook verlichten en het herstel bevorderen. Dit komt, doordat de zolen voor minder druk op de spieren zorgen en deze kunnen helen. Ook kunnen de zolen voor verlichting van de pijn op andere plekken in je lichaam zorgen. Bijvoorbeeld bij pijn in je knieën, heupen, benen en soms ook bij pijn in je rug.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *