Griep? Dit is waarom je moet kiezen voor een kant-en-klare sapkuur!

Als je je ziek voelt, is het laatste wat je wilt je bed uitkomen om überhaupt maar iets te doen. Tijd besteden aan het bereiden van een gezonde maaltijd, een uitje naar de supermarkt of het persen van een lekker vers sapje kan hierbij net te veel zijn. Op deze momenten is het erg handig om een paar kant-en-klare sapkuren bij de hand te hebben. Je weet wel; van die kant-en-klare sapjes die je tegenwoordig thuis kunt laten bezorgen in een box van, bijvoorbeeld, Happy Juicy

In deze blog bespreken wij dé drie redenen waarom jij zou moeten kiezen voor de kant-en-klare sapkuur box.

Sapjes zitten boordevol voedingsstoffen

Eén van de belangrijkste redenen waarom je voor een kant-en-klare sapkuur zou moeten kiezen, is omdat sappen boordevol voedingsstoffen zitten. Wanneer je ziek bent, heeft je lichaam alle hulp nodig die het kan krijgen om de infectie te bestrijden. Door een voedingsrijk sapje te drinken, geef je je lichaam dé boost die het nodig heeft weer om beter te worden.

Ze zijn licht verteerbaar

Een andere reden om een kant-en-klare sapkuur te overwegen, is omdat de 100% natuurlijke sappen licht verteerbaar zijn. Sapjes zijn zacht voor de maag en kunnen gemakkelijker geabsorbeerd worden door het lichaam dan vast voedsel. Dit is erg belangrijk wanneer je je ziek voelt, want je wilt je spijsverteringsstelsel niet nog eens extra belasten. 

Ze kunnen worden afgestemd op jouw specifieke behoeften

Tot slot is de laatste goede reden om voor een kant-en-klare sapkuur te kiezen, dat ze kunnen worden afgestemd op jouw eigen specifieke behoeften. Er zijn namelijk eindeloos veel mogelijkheden om je eigen sapkuur samen te stellen. Als je te maken hebt met een griepje, zijn er namelijk andere ingrediënten nodig, die je kunnen helpen eroverheen te komen, dan wanneer je een kiest een sapkuur te drinken als aanvulling op een bepaald dieet. 

Bijvoorbeeld; heb je last van misselijkheid? Gember staat hierbij bekend als de natuurlijke remedie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *