Top 5 gadgets voor jouw baard

Het is onderdeel van je uiterlijk. De baard straalt uit wie jij bent en mensen herkennen je er vaak aan. Het maakt niet uit of je een ringbaard, stoppelbaard of een lange baard hebt. Elke baard heeft verzorging nodig, maar hoe zorg je ervoor dat jouw baard verzorgd blijft? De gadgets uit dit artikel kunnen je daarbij helpen. Lees je goed in en ga pas gadgets kopen, als je genoeg informatie hebt. 

 

  1. Baardstyler

De baardstyler helpt je bij het scheren van je baard. Houd de baardstyler tegen je gezicht en scheer alle haren daarboven weg. Zo creëer je strakke lijnen in je baard; door de strakke lijn ziet je baard er gelijk beter uit. Zorg ervoor dat je de baard symmetrisch scheert anders krijg je een vertekend beeld van je gezicht. 

  1. Elektrisch scheermesje

Met een elektrisch scheermesje kun je trimmen, stylen en scheren. Handig dus als je dagelijks bezig bent met het bijhouden van je baard. Je kunt je baard glad afscheren als je hem een keertje niet wil dragen. Ook kun je met behulp van een opzetkam je baard op de gewenste lengte trimmen. Ideaal dus zo’n elektrisch scheermes. Zo houd je ‘s ochtend dus meer tijd over en kun je langer in bed liggen, waardoor je misschien iets makkelijker wakker wordt.

  1. Baardgroeikit

Heb je kale plekken in je baard of heb je van nature niet zo’n volle baardgroei? Dan kun je dit stimuleren met een baardgroeikit. Door verschillende lotions en een roller groeien je haren makkelijker en beter, waardoor jij dus een mooiere volle baard kunt krijgen. 

  1. Solar scheerapparaat

Ideaal tijdens je reis; je legt het scheerapparaat even in de zon en hij is weer opgeladen. Zo kun je er weer een paar keer mee scheren en ben je ook nog eens duurzaam bezig. 

 

Met deze gadgets, ziet jouw baard er weer netjes en verzorgd uit. Als ze je herkennen aan je baard, laat ze je dan herkennen aan een mooie baard. Je weet immers nooit wie je tegenkomt. Er zijn nog meer manieren om jouw baard goed te verzorgen. Ga je regelmatig naar een barbier? Dan kun je hier ook om advies vragen. Zij weten alles over het verzorgen van baarden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *